Start > Gewoon wij > Ask me about my iPhone

Ask me about my iPhone

4 maart 2011

“Ask me about my iPhone”. En dan heb ik het niet over mezelf maar over mijn superhippe trendy vrouw. Want het onmogelijke is toch mogelijk gebleken. Sinds ik de iPhone 4 heb, ligtĀ de 3GS in de kast. Ik heb er al een paar keer aan gedacht om hem op Marktplaats te zetten want ze brengen nogal wat op. Ondertussen probeerde ik hem Patriesja gratis en voor niets aan te bieden. Helaas was ze heel stellig. “Zo’n ding is niets voor mij” en zelfs “Ik vind het ziekelijk, die mensen die altijd met hun iPhone bezig zijn.”

Ik had het dus eigenlijk al een beetje opgegeven, ondanks dat ze altijd zat te klagen over het touchscreen van haar Samsung. Dinsdag echter had ze een twitteraccount aangemaakt en ik vertelde haar dat je dat ook op een iPhone kon doen. Ik bemerkte een lichte nieuwsgierigheid en beloofde dus de iPhone voor haar in te richten zodat ze er mee kan bellen, mailen, twitteren en meer.

En ja hoor, ze is enthousiast! Ze gaat zelfs al zover dat ze me vertelde dat ik hem niet meer terug krijg. Nog gekker, ze heeft net al een bling bling iPhone-cover besteld op internet. Internet zat al op haar mobiele abonnement dus ze twittert van overal en nergens. Nou schat, tot twitters…….

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.