Start > Gewoon wij > Taxibedrijf Donders & Co

Taxibedrijf Donders & Co

5 maart 2011

Het is weer carnaval en dat betekent voor ons niet dat we lallend in de kroeg zitten, maar dat we onze feestende tieners op de plaats van bestemming brengen en een paar uur later weer ophalen. Olympisch zwemkampioen Danny en de voetbalvrouwen Danique en Rowie gaan een paar avondjes in polonaise bij de Heeren van Dongen, daar hebben ze dikke lol geen bier.

Ook Daphne wilde natuurlijk graag gaan carnavallen met haar vriendinnen. Ik had deze week dus alvast kaartjes voor ze gekocht bij de Malle Sander, de sporthal hier om de hoek. Mijn plan was om ze naar binnen te brengen en na een tijdje het pand weer onopvallend te verlaten. Maar vanmiddag zei Danique dat zij eigenlijk wel zin had om mee te gaan met Daphne en haar vriendinnen. Ik vond dat echt een supergoed idee, want dan hoefde ik me niet in het feestgedruis te mengen. Zo vertrokken ze met z’n viertjes, maar al na vijf minuten stonden ze weer voor de deur. Ze mochten gewoon niet naar binnen!

Ze waren natuurlijk behoorlijk teleurgesteld en eerlijk gezegd durfde ik mijn grote verdwijntruc nu ook niet meer toe te passen, dus ik besloot ze dan maar naar De Viersprong te brengen. Na een korte tussenstop aldaar, zijn de meiden met de moeder van Dionne alsnog bij de Malle Sander binnengekomen. Later hoorde ik trouwens dat de ontsnappoging van Dionne’s moeder ook niet helemaal vlekkeloos was verlopen.

Om kwart over vijf ging de telefoon, Daphne aan de andere kant van de lijn. Nu mochten ze weer niet naar buiten! Danique en Rowie sprongen gelijk omhoog, zij wilden de meisjes wel even op gaan halen. Al snel kwamen ze zonder Daphne, Dionne en Naomi weer terug, ze kregen de feestvierders niet mee naar huis. Toen kwam stoere stiefbroer Nick uit zijn stoel omhoog, hij zou het wel eens even gaan regelen daar bij die Malle Sander. En ja hoor, uiteindelijk mochten de kindertjes met hem wel mee naar huis. Het is natuurlijk wel goed dat er toezicht wordt gehouden tijdens zo’n middagje kindercarnaval, maar je kan het ook een beetje overdrijven.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.