Start > Gewoon wij > Ziekenhuis, tandarts, ziekenhuis

Ziekenhuis, tandarts, ziekenhuis

24 maart 2011

Danny kwam dinsdagavond thuis met een pijnlijke pols. Hij was bij een vriendje van de trampoline gevallen en kon zijn pols niet meer bewegen. Zelfs tijdens het laptoppen gebruikte hij zijn linkerhand niet, dus dan moest het toch behoorlijk ernstig zijn. Woensdagochtend dacht hij even dat het beter ging, maar toen hij ‘s middags thuis kwam kon hij zijn pols nog steeds niet bewegen. Ik besloot voor de zekerheid toch maar even met de huisarts te bellen om te vragen of Danny even langs kon komen. Gelukkig was er een plaatsje vrijgekomen en kon hij gelijk even naar zijn pols laten kijken. De huisarts stuurde hem gelijk door naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken en daarop was te zien dat de pols in ieder geval niet gebroken was. Gewoon maar even een beetje rustig aan doen dus en dat betekent dan ook geen kranten bezorgen. Danique kon wel een extra zakcentje gebruiken en daarom heeft zij vandaag deze taak op zich genomen. En ze heeft het supergoed gedaan, ik ben trots!

Vanmorgen werd ik om 8.50 uur bij de tandarts verwacht. Mijn inmiddels versleten melktanden werden omgetoverd tot volwassen tanden en mijn voortanden werden wit gemaakt en recht geslepen. Het was niet echt pijnlijk, maar wel een beetje ongemakkelijk. Ik kan me nu eenmaal niet echt ontspannen op zo’n tandartsstoel, ik merkte op een gegeven moment ook dat ik constant mijn bilspieren aanspande. Toen ik weer thuis was, durfde ik eigenlijk niet te eten. Stel je voor dat mijn nieuwe tanden gelijk weer af zouden breken. Een beetje teleurstellend was trouwens wel dat mijn kinderen eigenlijk bijna geen verschil zagen.

Aan het eind van de middag mocht ik met Danny weer naar Tilburg. Om 17.00 uur hadden we een afspraak op het gezamenlijk spreekuur. Dat betekende dat vier wijze mannen ‘de spier van Danny’ gingen bekijken. Ze zijn het er samen over eens geworden dat de spier is losgeschoten en dat zijn gezicht dus nog een keertje open zal moeten om deze opnieuw aan te sluiten. Het wachten is nu op een telefoontje van het ziekenhuis, waarna we weer een geschikte dag voor de derde operatie kunnen gaan plannen.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.