Start > Gewoon wij > Dappere dochters

Dappere dochters

17 april 2011

Op alweer een mooie zaterdag zaten alle dochters braaf te laptoppen in de bank. Ik moest nog even naar de supermarkt om de voorraadkast weer aan te vullen en besloot Daphne met me mee te nemen. Danique en Rowie hadden het al een tijdje over een baantje voor de zomervakantie, maar ze vonden het supereng om op pad te gaan. Ik heb ze dus een beetje moed ingesproken en na nog wat getreuzel zijn ze vertrokken. Onderweg belden ze nog een keertje om te vragen hoe ze het nu precies aan moesten pakken. Ondertussen zat ik met Tony hier te hopen dat het ze zou gaan lukken, maar we hadden er eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in. Ze zijn allebei nogal onzeker en/of verlegen, juist daarom gunnen we ze dat succes van harte. Na een paar uur kwamen ze teruggefietst. Ze probeerden ons nog even voor de gek te houden, maar dat hielden ze niet lang vol. Het was ze gelukt! Ze kunnen deze zomer aan de slag bij VOF de Goeije Kroon om aardbeien te gaan plukken. We zijn echt supertrots op onze meiden.

‘s Avonds zijn we met Inge en Bregje naar Gooische Vrouwen geweest. Het was een film vanaf 9 jaar dus ook Daphne mocht mee, al heeft zij volgens mij niet alle grapjes helemaal begrepen. Ik vond hem in ieder geval enorm lollig.

Vandaag ben ik al vroeg opgestaan om te genieten van de volgende mooie dag. De meisjes wilden graag naar de jaarmarkt, maar daar hadden wij niet zo heel veel zin in. Gelukkig zijn ze inmiddels ook wel groot genoeg om alleen te gaan. Met de portemonnee in de tas vertrokken ze met z’n drietjes en kwamen een paar uurtjes later weer terug. Wij hebben in die tussentijd nog wat klusjes in en om het huis gedaan en ook nog even snel een kopje koffie bij de buren gedronken.

Gewoon wij

  1. Tony
    | #1

    Welkom in de wondere wereld van de werkende mensen :-)

  2. Daniqueske
    | #2

    haha we hebben de jaarmarkt wel 2x over gelopen. en WIJ HEBBEN EEN BAAN!!!!

  3. Hans
    | #3

    Wij zagen die dappere brave meiden inderdaad op de jaarmarkt, tenminste ze gingen bij Coco naar binnen. Of ze verder ook nog iets van de jaarmarkt hebben gezien, weten we niet, maar ja Coco is wel erg interessant natuurlijk, want ze zagen ons niet staan.
    Opa & Oma.