Start > Gewoon wij > Weer een medaille

Weer een medaille

Daphne heeft afgelopen week tijdens de avondvierdaagse weer heel wat kilometers te voet afgelegd. De laatste avond heeft ze met een grote blaar moeten lopen, maar zelfs dat hield haar niet tegen. Ik was toch wel weer trots op haar, ze heeft inmiddels haar 6e medaille binnen.

Gisteren moest Tony met Nick aan de slag om hem zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn wiskunde examen, dus ik besloot met mijn dochters naar Oosterhout te fietsen. Onderweg kwam ik op het idee om achterlangs te fietsen, maar helaas nam ik een afslag te vroeg waardoor we een beetje de weg kwijt waren. De asfaltweg hield ineens op te bestaan en we hebben een heel stuk door het losse zand moeten lopen om hem weer terug te vinden. In de stad hebben we voor Erik een verjaardagscadeautje gekocht en lekker in een paar boekenwinkels gesnuffeld. Ook een bezoekje aan Claire’s stond natuurlijk op het programma. Na een ijskoud ijsje met dip zijn we weer terug naar huis gefietst.

Zaterdagavond vierden Wendy en Erik hun verjaardag. We zijn op tijd naar huis gegaan want de meiden wilden gaan kamperen in de tuin. Rond 5.00 uur vannacht hoorde ik gestommel op de trap. Een onweersbui had vroegtijdig een einde gemaakt aan het spannende avontuur, dus alles werd de trap opgesjouwd om binnen verder te slapen. Wat dat betreft plannen ze hun kampeerpartijtjes trouwens niet al te best. Ook vorig jaar lagen ze al helemaal klaar toen een flinke onweersbui roet in het eten gooide. Maar drie maal is scheepsrecht, ze mogen het binnenkort gewoon nog een keer proberen.

Vandaag was wat je noemt een rustige zondag. Tony heeft formule 1 gekeken en ik heb maar wat aan gerommeld. Beetje opruimen, beetje wassen, beetje strijken, beetje saai!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.