Start > Auto / Motor, Gewoon wij > Nog steeds nagenieten

Nog steeds nagenieten

Een paar weken hebben we er naar uitgekeken en heel snel kwam het ineens dichtbij, ons motorweekendje naar Duitsland. Afgelopen donderdag hebben we eerst Bodie naar zijn luxe pension in Dussen gebracht en daarna hebben we Danique en Daphne bij mijn zus afgezet. Danny mocht een paar dagen gaan logeren bij zijn goede vriend Bart. Zo konden we om 14.15 uur vertrekken met heel veel zin in wat ons te wachten stond. We moesten voor 18.00 uur inchecken bij Landhotel am Wenzelbach en precies op tijd kwamen we daar aan.

Die avond zijn we nog even Prum ingelopen om een hapje te eten en daarna zijn we uitgeput in bed beland. Wat een luxe, twee hele dagen voor de boeg om op de motor door het mooie Duitse landschap te rijden. Heerlijk, geen tijdsdruk, alleen maar genieten. De Duitse wegen zijn dan ook speciaal aangelegd om motorrijders te plezieren, niet recht maar met zoveel mogelijk bochten. Niet vlak maar zo steil mogelijk. De weergoden waren ons ook goed gezind, ze hebben gezorgd voor perfekt terrasweer zodat we afwisselend konden genieten van een latte macchiato en een eiskaffee. De eerste dag kwamen we rond etenstijd door het dorpje Hillesheim en zagen daar een geschikt restaurantje voor onze avondmaaltijd. We konden bijna niet meer zitten na 350 km op de motor, maar de overheerlijke schnitzel hawaii voor Tony en de simpele, doch lekkere, biefstuk voor mij maakten dat we onze zere kontjes vergaten. Het toeval wilde trouwens dat we op de tweede dag weer in Hillesheim aankwamen, dus we hoefden niet lang na te denken waar we zouden gaan eten. Wederom een schnitzel hawaii voor Tony en doe mij er deze keer ook maar eentje!!

En dan word je wakker en is het dus zondag, de dagen zijn veel te snel voorbij gegaan en we moeten alweer naar huis. Heel jammer natuurlijk, maar wat hebben we ontzettend genoten. In plaats van recht naar huis hebben we er stiekem nog een zondagochtend tochtje van gemaakt. Niet direct de snelweg, maar binnendoor van Prum naar Luik. Toen was de pret helaas echt over en zijn we via de snelweg terug naar Dongen gereden. Ik wil dan ook nog even de hulptroepen hartelijk bedanken die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt.

Voor een kleine foto impressie kijk je hier.

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.