Start > Huis enzo > Ach gut, een raampje!

Ach gut, een raampje!

13 april 2009

De wand met een raampjeWe zijn weer een stukje verder met ons afdak en/of berghok en/of fietsenhok. Zoals je op de foto kunt zien (klik op plaatje voor vergroting) is de wand tussen het hok en het afdak inmiddels dicht. We hebben er nog een raampje in gemaakt want dat staat zo leuk. Het bloembakje hangt er al onder, de luikjes komen er nog naast. Hoezo vakantie gevoel! Dat de wand een beetje netjes is geworden is eigenlijk nog een mooie meevaller. We hadden namelijk een tijd terug een goedkope waterpas gekocht.

Een goedkope ja, want wat moet je met een dure? Nou… dat kan ik je wel even uitleggen! Ik twijfelde al of het raampje er recht in zat maar na tweemaal controleren kon het eigenlijk niet fout. Mijn vader zei immers ook altijd al: Zeker weten door zuiver meten. Maar toen we de rabbatdelen van 3,6 meter waterpas aan het spijkeren waren bekroop me toch een onaangenaam gevoel. Het was half zes en Hornbach zou nog open moeten zijn. Dus wij met gang naar Tilburg voor een waterpas. Eenmaal terug in de tuin was dat een wijze beslissing. Ik heb het raampje nog maar even gedemonteerd en er nu WEL waterpas ingezet. Bij nameten van de rabbatdelen bleek de afwijking bijna 7 cm op 3,6 meter!

De volgende stap is nu dus echt het vlak maken van de grond, geel zand erin en bestraten maar. Dat hebben ik en Patriesja nog nooit gedaan dus maar even afwachten hoe dat gaat worden. Van de andere kant, een afdak of berging hebben we ook geen van beiden ooit gezet en die staat er nu toch maar mooi wel. Zoals gewoonlijk: wordt vervolgd.

Huis enzo

  1. Zoontje
    | #1

    AAAAAAAHHHH GOD EEN RAAMPJE!:D:D
    Netjes hoor:D

    Gr,

  2. John
    | #2

    Nu wordt het toch echt tijd voor een Iphone hoor, ik heb je toch al eens gezegd dat je er alles mee kan en alles bij de hand hebt!!!

    http://www.iphoneclub.nl/26986/gereedschapmaker-stanley-brengt-eerste-iphone-applicatie-uit/