Start > Kids > Hersteloperatie

Hersteloperatie

Het is donderdagmiddag 15.00 uur, ring, ring, ring: ‘Hallo, met Patriesja. Goedemiddag, met de secretaresse van de plastisch chirurg. Is je moeder thuis? Haha, ik BEN de moeder.’ Voelt toch wel een beetje als een compliment, ik klink schijnbaar nog jong. Maar goed, ze belde dus met goed nieuws. Ze wilde een afspraak maken voor de derde ‘hersteloperatie’ van Danny en wel op korte termijn, volgende week naar de anesthesist gevolgd door de operatie op 21 juli. In verband met ons aanstaande vertrek naar het buitenland is dat natuurlijk onmogelijk, maar ze kon gelukkig wel gelijk een andere afspraak met me maken. Nog even onder voorbehoud, woensdag 27 juli (of was het nou dinsdag 26 juli?) naar de anesthesist en de operatie staat voorlopig gepland op donderdag 25 augustus. Dat komt een ietsiepietsie ongelukkig uit omdat het nieuwe schooljaar de week daarna weer van start gaat en hij dus waarschijnlijk gelijk een paar dagen moet gaan missen, maar dat mag de pret niet drukken.

Kids

  1. Nog geen reacties.