Start > Auto / Motor, Kids > Motorritje ter afsluiting

Motorritje ter afsluiting

30 juli 2011

Afgelopen woensdag kwam Bregje een nachtje bij ons logeren en de meiden kwamen op het lumineuze idee om vandaag naar de Efteling te gaan. Volgens Danique en Rowie kunnen abonnementhouders een aantal toegangskaartjes kopen voor de helft van het geld, dus daar hadden Daphne en Bregje wel oren naar. Helaas kwamen we er gisteren achter dat die kaartjes niet geldig zijn in de weekenden, dus heel even leek het erop dat het geplande uitje niet door zou gaan. Vanochtend belde Inge, haar dochter was toch wel heel erg teleurgesteld en dat gold natuurlijk ook voor Daphne. We hebben dus maar over onze moederhartjes gestreken en vanmiddag vier blije meiden bij de Efteling afgezet. Volgens de laatste berichten hebben ze het daar reuze naar hun zin.

En omdat het in ieder geval droog was, wilden Tony en ik van de gelegenheid gebruik maken om een motorritje te maken. Wij laten ons niet uit het veld slaan door een temperatuur die eerder aan herfst doet denken en een blauwe lucht die bedekt wordt door een dikke laag donkere stapelwolken. Tony had een route uitgezet door Brabant zodat we op ieder gewenst moment af zouden kunnen haken. Maar dat hebben we natuurlijk niet gedaan, we moeten tenslotte ook weer een beetje de Nederlandse cultuur opsnuiven. Want wat te denken van die prachtige boten in ‘Port Waspik’ of de prachtig begroeide berg in ‘Saint Poederoyen’? Daarvan krijg je zelfs weer een beetje dat fijne vakantiegevoel terug!

Uiteindelijk werd het toch een beetje te fris en op dit moment vraag ik me af of ik ooit nog van die kippenvel af ga komen, maar het was toch een mooi ritje ter afsluiting van onze vakantie.

Auto / Motor, Kids

  1. Nog geen reacties.