Start > Gewoon wij > Vakantiemodus

Vakantiemodus

7 augustus 2011

Ik kom maar moeilijk op gang nu alle kinderen nog vakantie hebben. Koken, wassen, stofzuigen … ik heb er allemaal gewoon nog geen zin in. Ook werken valt nog een beetje zwaar, het lijkt wel of al mijn collega’s nog op vakantie mogen of zijn. Ben wel aan een strak sportschema begonnen, aantal keer per week half uurtje op de crosstrainer en buikspieren trainen. Voorlopig zonder resultaat overigens …

Danny’s operatie-afspraak van 25 augustus had ik al met een vraagteken op de kalender gezet en dat had ik goed aangevoeld. Afgelopen week werd ik gebeld door het ziekenhuis, het gaat nog even niet gebeuren. Ze hadden even over het hoofd gezien dat er die datum nog een arts op vakantie is en die moet er echt bij zijn. Ik had er dus al rekening mee gehouden, maar jammer is het weer wel. De afspraak kon verzet worden naar begin september, maar dat lijkt me niet helemaal goed gepland zo aan het begin van het nieuwe schooljaar. Ik moet nu dus eind augustus zelf even bellen om een nieuwe afspraak te maken. Herfstvakantie misschien??

Morgen begint voor Daphne een week Zomerspelen. Schietgebedje voor droog weer zal wel niet helpen, maar ik ga het toch proberen.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.