Start > Gewoon wij > Toch nog een beetje zomer

Toch nog een beetje zomer

10 september 2011

Vorig weekend hebben we nog een paar dagen in de Eifel rondgereden en dat was helemaal geweldig. Mede natuurlijk dankzij de schitterende omgeving en het prachtige weer, perfekte omstandigheden voor een aantal pitstops voorzien van eiscaffee. Ook onze luxe hotelkamer en uitgebreid ontbijtbuffet maakten dat we weer super genoten hebben van onze mini-break. En laten we dan vooral ‘oma Joke’ niet vergeten, die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Voor vandaag had ik een dagje Bobbejaanland gepland, met z’n allen een dagje weg om mijn verjaardag te vieren. En alweer konden we genieten van een zomers temperatuurtje.  Een beetje ongewoon waren wel de wachtrijen voor de diverse attracties, dat hadden we in het Belgisch pretparkje niet eerder meegemaakt. Uiteindelijk hadden we aan het eind van de dag toch de meeste rollercoasters en wildwaterbanen wel gehad. Na afloop zijn we in Baarle-Nassau nog een puntzak patattekes gaan eten om de dag feestelijk af te sluiten.

Ietwat teleurstellend was wel de prijs die op mijn Staatslotcadeautje gevallen is. Maar ik ben ervan overtuigd, ooit zal 10 september mijn ‘lucky day’ zijn! En van een hoop kinderen die samen Lang Zal Ze Leven voor me zingen kan ik gelukkig ook behoorlijk gelukkig worden, daar kan geen miljoentje tegenop. Alhoewel …….. :-)

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.