Start > Auto / Motor, Huis enzo > De vervanger

De vervanger

18 april 2009

audiEn daar is hij dan, de verwachte tijdelijke vervanger van de Peugeot. Net op tijd, want de dealer belde dat de Peugeot ook weer klaar is. De Audi is inmiddels bij de leasemaatschappij op mijn naam gezet, dus deze zal wel blijven tot de Honda ooit eens arriveert. Niet heel veel extra’s in deze Audi overigens, zoals je ziet niet eens velgen. De 2.0 FSi is wel een prettige en soepele motor, dat heeft ie dan wel weer mee. Deze 150 PK ten opzichte van de 82 van de Ford maken toch wel een verschil. Niet eens om veel harder te rijden, wel veel krachtiger onderin.

Dan nog even een update over onze tuin. We hebben inmiddels het fietsenhok helemaal betegeld. Wederom zijn we heel blij met Hans en Nel. We hebben namelijk alle rommel uit de tuin opgeruimd en veel zwart zand afgegraven. Dat zou normaal een keer of 6 naar de milieustraat rijden betekenen. Maar Hans en Nel hebben de vijver leeggepompt en willen hem als plantenbak gaan gebruiken. Dat is een bak van 3×4 meter en 2,5 meter diep. Dat is 30 kuub die ze moeten zien te vullen, en daar kwamen wij in beeld!

Wij hadden immers nogal wat puin, stenen, hout en grond liggen en Hans zag wel iets in die rommel. We hebben op wat planten en dakleer na alles in die hele grote kuil gestort. Dat was maar eenmaal rijden voor de rest, dus bedankt beste buren!

Auto / Motor, Huis enzo

  1. Haleny
    | #1

    Zo, zo een echte Audi.

  2. moederke
    | #2

    he, mooie auto. je hebt nu bijna alle merken wel gehad. Ik kom vlug eens kijken naar jullie opgeruimde tuin. gr,