Start > Gewoon wij > Ik wordfeud, jij wordfeudt, wij hebben gewordfeud!

Ik wordfeud, jij wordfeudt, wij hebben gewordfeud!

16 oktober 2011

We hebben de waarschuwing niet serieus genomen:

‘Het beste advies voor Iphone/Android-bezitters is om er niet aan te beginnen. Wordfeud (WF) is ronduit verslavend. Het leidt enorm af tijdens werken, koken, autorijden en andere bezigheden. Niet aan beginnen dus. Voor wie al een account heeft (uit de dagen dat we nog dachten dat Wordfeud onschadelijk voor de gezondheid was) is het leed al geschied.’

En nu beheerst dit verslavende spelletje dus ons leven, we komen amper nog aan slapen toe en ik krijg al een beetje last van een ‘wordfeudarm’. Zelfs twitter heeft onder deze nieuwe hobby te lijden. We wordfeuden op de toilet, in de badkamer, in de tuin,┬áin de slaapkamer, kortom we staan ermee op en gaan ermee naar bed.

Maar ondertussen hebben we nog wel wat tijd vrij kunnen maken om een lastig klusje aan te pakken. Onze voortuin was nodig aan een fikse opknapbeurt toe. De struiken groeiden alsmaar groter en groter en er lag al een hele tijd een enorme stapel stenen klaar om erin gelegd te worden. En het voelde weer even net als vroeger in Goirle, met volle aanhangers naar de milieuplaats om puin te storten. Met enig verschil dat ik dat dertig jaar geleden zonder enige moeite vol kon houden en nu na een dagje hard werken ‘s avonds volledig uitgeblust in de bank plofte. Maar het resultaat mag er wezen, de voortuin mag weer gezien worden.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.