Start > Gewoon wij > Dat is lang geleden

Dat is lang geleden

17 november 2011

Deze week kreeg ik een telefoontje van mijn zus. Ze wilde weten of het allemaal wel goed met ons gaat omdat TonPat al een tijdje plat ligt. Het is inderdaad een hele tijd geleden, dus laat ik eerst maar eens beginnen met een korte banen-update. Tony heeft een carriere switch gemaakt en klust op het moment behoorlijk in het rond en dat gaat hem nog goed af ook. Ik ben een dagje extra gaan werken en dat bevalt me eigenlijk best, behalve dan dat ik nu minder tijd over heb voor mijn allergrootste hobby ;-) . Danny heeft vanaf zijn 15e verjaardag een krantenwijk en moet dus ZES dagen per week heel vroeg opstaan om De Stem te bezorgen, zijn ‘Kantonwijk’ gaat hij volgende maand aan Danique overdragen. Een hoop veranderingen op werkgebied dus!

Zo zus, je weet nu in ieder geval dat het goed met ons gaat. Binnenkort zet ik een avondje Wordfeud uit en ga de tijd nemen voor een uitgebreide update.

Gewoon wij

  1. | #1

    Hèhè, gelukkig. Ik begon me al zorg te maken!