Start > Gewoon wij > Voorpret

Voorpret

11 januari 2012

De keuken met de ontbijttafelWe hebben een maand of twee geleden onze zomervakantie maar weer eens geboekt. Als wij dat namelijk niet vóór december doen is er zeer beperkt of geen keuze meer voor mensen met een ietwat groter gezin dan gemiddeld. Gelukkig hebben wij zo onze, overigens betrouwbare, bronnen in de vakantiebranche, namelijk zotte Toos en malle Pietje. En die vertelde ons voordat het boek uitkwam van een nieuwe tent, de ‘Grand Lodge’ in Frankrijk. Een grote luxe tent voor maar liefst acht personen op een camping aan het strand!

Patriesja hoefde eigenlijk al bijna niet meer op de site te kijken. Ze riep al boeken, boeken, BOEKEN…. snel, voordat ik de site had geopend! En inderdaad, nadat we de camping hadden bekeken wisten we het wel, onze plannen worden herzien. Niet de voorgenomen bestemming Saint Tropez gaat het worden, het wordt Serignan Plage. De Grand Lodge is ruim 50² mtr. en dat is aanzienlijk groter dan de 35² mtr. van onze caravan vorig jaar.

Helaas was er nergens meer informatie te vinden. De tenten waren nog in de maak, 2012 wordt het eerste jaar waarin ze deze gaan aanbieden. Maar vandaag stonden daar om 17:45 uur ineens zotte Toos en Malle Pietje voor de deur en als een goed gastheer heb ik ze maar even binnen gelaten. Goede keuze zo bleek achteraf want ze hadden informatie en foto’s van de door ons geboekte Grand Lodge. Ze waren erg enthousiast. Mooie grote tent, mooi interieur met een ‘vaste’ keuken, dubbeldeurs koelkast, een natte cel met douche en toilet, mooie zit- en lig-stoelen op het terras en als klapper op de vuurpijl: een grote gas-barbeque inbegrepen. Het mag dan een tent heten maar verder is het gewoon een bungalow. In de ouderslaapkamer een groot bed met vaste kast, in de twee andere slaapkamers ieder een enkel en een stapelbed. Jongens jongens wat een pret.

Om jullie alvast een beetje mee te laten genieten: hier de tent vanaf de achterzijde, hier de keuken met een ontbijttafel en hier onze barbeque waar we nog weleens veel plezier aan zouden kunnen beleven! Nu in koor: Vive la France, Vive la vie…..

Gewoon wij

  1. piet
    | #1

    Neem je dan wel je eigen vlees mee ,want die gasten vreten je oren van je kop,ideetje.

  2. Opa & Oma
    | #2

    Dat ziet er goed uit zeg. Ik denk dat wij een keer komen BBQ-en.