Start > Gewoon wij > Wii wii’en

Wii wii’en

12 januari 2012

Danique heeft in december de Kantonwijk van Danny overgenomen en dat was natuurlijk precies op het juiste moment. In de laatste week van het jaar mag je namelijk bij iedereen aanbellen om ze fijne feestdagen te wensen. Met een beetje geluk doen ze dan de deur open en geven ze je een kleine fooi. Veel kleine fooitjes maken een grote fooi en al snel kwam Danique op het idee om daar een Wii van te gaan kopen. ¬†Wij (lees Daphne en ik) vonden dat een goed idee en wilden daar graag een bijdrage aan leveren. Nog diezelfde week zijn we naar de Mediamarkt gereden om er eentje te bemachtigen. De laatste dagen van de kerstvakantie hebben we ons dus niet verveeld, we hebben gezongen, gevlogen, gebowld, gegolfd, gebasketbald en natuurlijk hebben we Mario Kart uitgeprobeerd (met dank aan Rowie). Gelukkig zijn er tot nu toe nog geen ernstige ongelukken gebeurd. Behalve dan dat er een beschuit met jam door de kamer is gevlogen die tegen onze smetteloze witte muur belandde. Ik mag dus wel zeggen, goede aankoop. Misschien ga ik binnenkort zelfs nog zo’n Wii Fit Plus pakketje aanschaffen, iets met goede voornemens of zo ;-)

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.