Start > Gewoon wij > Meivakantie

Meivakantie

Danique en Daphne hebben het afgelopen jaar al hun speelgoed verzameld en Koninginnedag is dan natuurlijk de ultieme dag om van al die ‘rotzooi’ af te komen. Het weer werkte gelukkig eindelijk een beetje mee, dus ‘s morgens vertrokken we met onze auto tot de nok gevuld richting vrijmarkt. Ik had Inge overgehaald om mee te gaan, dus die was de zolder opgedoken en kwam in de ochtend met maar liefst zeven volle dozen ook richting Dongen. Het doel van Danique was om een Big Mac Menu te verdienen en dat is haar op het nippertje gelukt. Daphne had aan het eind van de dag iets meer in haar doosje, ¬†maar de grote winnaars waren Inge en Bregje. Een zeer geslaagde zonnige dag dus!

Maar nog geslaagder was de woensdagmiddag. Bregje wilde dolgraag een keertje gaan karten en onze meiden wilden natuurlijk best met haar mee. Uiteindelijk haalde Inge mij deze keer over en stapte ik met hier en daar een kriebeltje in zo’n ‘laag bij de grond karretje’. TurboJo en TurboPiet bleven aan de kant om ons toe te juichen en foto’s te maken. Tony was natuurlijk zijn supersnelle zelf, Inge deed het geweldig goed voor een meisje en onze tieners waren superstoer. Ik vond de tijd echt veel te snel voorbij, kreeg net de smaak te pakken toen ik alweer langs de kant moest parkeren. En ook al hielden sommigen er een paar flinke blauwe plekken aan over en was er eentje (ik zal geen naam noemen) na afloop kotsmisselijk, we vonden het allemaal supergaaf. Voltage, we’ll be back!!!

Gewoon wij

 1. Patriesja
  | #1

  Iemand die 2x dezelfde reactie plaatst??!! ;-)

 2. jezus
  | #2

  haha,wie wordt er nou misselijk van een paar rondjes karten??!!

 3. jezus
  | #3

  haha, wie wordt er nou misselijk van een paar rondjes karten??!!!