Start > Gewoon wij > Surprise 2012

Surprise 2012

29 december 2012

Gistermiddag zijn ik, Danique en Daphne met Inge naar Dussen gereden. Dit om het avondmaal voor te bereiden voor de gasten die in de avond zouden arriveren voor ons jaarlijkse suprise avondje. Inge en ik hadden bedacht om ‘broodjes a la Leny’ te maken en een grote schaal ‘pudding met rode suiker’. De eerste pan custard liet Inge een beetje aanbranden, maar gelukkig hadden we nog tijd genoeg om een nieuwe te maken. Danique heeft ondertussen de kapsels en glitters van de meiden verzorgd. Tegen etenstijd arriveerde de rest van het gezelschap, tot onze grote verrassing waren Tony, Nick, Danny en Rowie nog voor de afgesproken tijd en zelfs voor Joke, Piet en Toos aanwezig!

Na een goed gelukte maaltijd zijn we gelijk met de surprises begonnen. Zoals ieder jaar kon Daphne ook nu weer niet wachten, dus zij mocht als eerste haar, niet helemaal zelfgemaakte, iPad aan Toos geven. Daarna was Bregje aan de beurt, zij had een reservebus gemaakt voor Piet. Rowie en Danique hadden de krachten gebundeld en samen een prachtig kunstwerk gemaakt voor Piet en Inge. Danny had een hondje geadopteerd voor Rowie. Nick had dit jaar, onder lichte dwang, iets meer tijd vrij kunnen maken en maakte voor zijn vader een laptop. Ik liet Nick alvast zijn eigen rijbewijs vasthouden. Inge verblijdde haar dochter met een warme koptelefoon. Tony had voor Daphne een Android poppetje gemaakt. Piet C. timmerde voor Danny een mengpaneel. Piet S. maakte een fotocamera voor Joke waar ze geen batterijen voor nodig heeft. Toos gaf haar hart aan Danique. En last but not least, Joke had voor mij een originele ‘Nijmeegse’ wandelschoen gemaakt.

Toen alle surprises waren vergeven hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig na zitten kletsen. En na een enorme afwas eerder die avond hebben we de laatste vieze vaat laten staan voor de gastheer en gastvrouw. Wat me gelijk op het volgende punt brengt, wil degene die zich beschikbaar stelt om de surprise avond van volgend jaar te organiseren wel zorgen voor een goed werkende vaatwasser?!

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    Volgend jaar bij ons dan maar?

  2. Jezus
    | #2

    Ehm, hier wordt aan geschiedvervalsing gedaan. De custardpudding was niet het probleem maar de melk die aangekoekt was. Daar had ik me nog niet mee bemoeit!! haha, ik ben natuurlijk de beste kokkin van het westelijk halfrond. (not)
    Wel leuk al die foto’s op een rijtje.
    Enne…het de grote afwas was in een kwartiertje gebeurd, ik vond dat wel gezellig eigenlijk. De laatste vaat waren alleen wat bakjes en glazen dus ook zo weg gewassen. Op naar volgend jaar.