Start > Gewoon wij > Was januari maar vast voorbij …..

Was januari maar vast voorbij …..

5 januari 2013

De maand december hebben we nog afgesloten met een ritje naar de Ardennen. Het was een beetje een koude, natte, winderige dag dus we hebben besloten dat we volgende keer maar eens een dagje gaan plannen ergens in mei als de zon hoog aan de hemel staat. Wat natuurlijk wel lekker is en uiteraard niet mag ontbreken op zo’n winterse dag is een warme chocomel met slagroom en een enorme bak Belgische patatjes met Belgische mayonaise.

De laatste avond van 2012 hebben we samen met Piet, Inge en Bregje doorgebracht bij Joke. Al sjoelend, etend en drinkend was het erg snel 24.00 uur en kon het nieuwe jaar beginnen!

En na die gezellige decembermaand komt dan iedere keer weer opnieuw die ellendige, oneindige januarimaand. De kerstversiering wordt weer opgeruimd en de winter moet nog beginnen terwijl ik eigenlijk al aan de lente toe ben. Wat me op de been houdt is het feit dat we over minder dan een half jaar al op vakantie gaan!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.