Start > Gewoon wij > Kennismaking Via Vierdaagse

Kennismaking Via Vierdaagse

24 februari 2013

Gistermiddag werden Danique en Bregje om 13.30 uur verwacht in het NAC stadion te Breda. Ze hadden hier de kennismakingsmiddag van Via Vierdaagse. Het programma voor deze middag bestond uit een presentatie, een workshop die gegeven werd door een echte wandelsporttrainer en er was ook een sportpodoloog aanwezig die uitlegde hoe je blaren en blessures kunt voorkomen. Bovendien kregen ze na afloop een originele Via Vierdaagse zitmat mee naar huis, die trouwens in geval van nood ook gebruikt kan worden als regenscherm. In de tussentijd heb ik met Inge een stadswandeling van 7 km in het kwadraat gemaakt. Best leuk om voor de afwisseling eens uitlaatgassen in plaats van dennenlucht op te snuiven. Beetje jammer was wel dat we op deze bitterkoude, gure, winderige winterdag voor alle stoplichten stil moesten staan, jammer genoeg hebben ze namelijk in Breda de groene wandelgolf nog niet uitgevonden.

Vandaag heb ik nog een poging gedaan om te genieten van de (laatste?!) knisperende sneeuw onder mijn voeten, maar dat is helaas niet gelukt. Je kan wel zeggen dat ik behoorlijk wintermoe ben en ik schijn niet de enige te zijn. Mijn lichaam en ik zijn het er in ieder geval over eens: we hebben nu echt dringend warmte nodig!!

Gewoon wij

 1. Patriesja
  | #1

  Ik bedoelde ook niet 7 km in het kwadraat, maar stadswandeling in het kwadraat. Of zoiets ….. ;)

 2. Tony
  | #2

  Euhmm, even rekenen. 7 km. in het kwadraat… Dan kom ik op…. euh… Sooowwww.. 49 km. Dan waren jullie eigenlijk nog best vroeg thuis. Die vierdaagse kunnen jullie wel gewoon ‘even’ op vrijdag lopen!

 3. Jezus
  | #3

  Hoor net dat de meteorologische lente binnenkort begint. dat geeft de mens hoop.