Start > Gewoon wij > Hay Day

Hay Day

17 maart 2013

Vanaf nu kan ik helaas niet meer zeggen dat ik nooit ziek ben of in het ziekenhuis heb gelegen, want ik ben tot de ontdekking gekomen dat dat zelfs mij kan gebeuren. Uiteindelijk bleek het gelukkig geen vasculitis maar een virusinfectie met een heftige reactie te zijn, maar welk virus het precies geweest is zullen we nooit weten want daar is mijn bloed niet op getest. Voorlopig zijn de ‘enge’ vlekken op mijn benen nog niet verdwenen en worden mijn handen en benen voorzien van een vers toplaagje, maar ik voel me weer prima en dat is het belangrijkste. De goede zorgen van Joke die mijn badkamer en bijkeuken een GROTE beurt heeft gegeven hebben me erg goed gedaan. Maar ook de bezoekjes voorzien van chocolade, de kaartjes in de brievenbus en het roze bosje bloemen hebben er zeker aan meegeholpen dat ik morgen weer aan het werk kan.

Afgelopen week ontbrak het me volledig aan inspiratie om goede Wordfeud woordjes te bedenken. Danique heeft er toen voor gezorgd dat mijn langverwachte droom is uitgekomen, na al die jaren ben ik eindelijk boerin geworden!! Volledig compleet totaal afhankelijk ben ik nu van Hay Day. Ik kan niet gaan slapen voordat ik brood in de oven heb gelegd, popcorn heb gemaakt, spek op de barbecue heb gelegd en boter heb gemaakt. Als ik wakker word moet ik met spoed eieren rapen, koeien melken, varkens eten geven en schapen scheren. Ik ga helemaal op in het plattelandsleven!!

Donderdag heb ik Daphne ingeschreven voor de middelbare school. Ze heeft na lang twijfelen toch gekozen voor Tweetalig Onderwijs Havo/VWO. Het is nog even afwachten of ze wordt aangenomen, maar ik vind het eigenlijk best knap dat ze ervoor wil gaan. Ook moet ik echt even kwijt dat ik zo ontzettend trots ben op Danique die er op dit moment alles aan doet om over te gaan naar Havo 4. En al die moeite lijkt niet voor niets, ze heeft inmiddels al vijf verliespunten weggewerkt. Ik hoop van harte dat het haar gaat lukken!!

Gewoon wij

 1. Joke
  | #1

  Ben blij dat het weer goed gaat. En ook fijn dat je weer energie hebt om boerin te worden. Succes er mee

 2. Tony
  | #2

  Geen vasculitis is goed nieuws, over die boerderij moet ik nog even wat kwijt. Zolang ik geen boer hoef te worden (en taken moet overnemen) gun ik je alle plezier op de boerderij.

  Maar waarom ik echt reageer…. Om Danique een dikke vette pluim te geven. Echt, ECHT heel goed!