Start > Gewoon wij > De Efteling

De Efteling

27 april 2013

Een tijdje geleden wilde Danique haar krantenwijkje opzeggen, ze had het er echt helemaal mee gehad. Maar ondertussen had ze wel een speciale aanbieding van de Efteling gezien waarin een abonnement wordt aangeboden voor 15 euro per maand waarvan je eerste 2 maanden ook nog eens gratis ontvangt. Ik stelde dus voor dat Danique in het vervolg de krantjes samen met Daphne rond zou gaan brengen zodat ze van het verdiende geld allebei een abonnement konden nemen. Daphne vond dit uiteraard een supergoed idee.

Vorig weekend wilden ze dit abonnement natuurlijk gelijk gaan halen, dus we besloten zaterdag op de fiets richting Kaatsheuvel te gaan. Ook Tony wilde best een keertje met ons mee, maar daar had hij al heel snel spijt van. Een stevige frisse wind waaide ons tegemoet en die zorgde ervoor dat we amper vooruit kwamen. Tony zat op zijn fietske zonder versnellingen te mopperen dat hij wilde omdraaien, stoppen en/of gaan lopen. Toen we uiteindelijk bij de Efteling aankwamen hebben Danique en Daphne bij de klantenservice gelijk hun abonnement opgehaald. Ik vond dat dappere Tony na al die inspanningen wel een beloning had verdiend, dus ik heb hem meegenomen naar Bosrijk, alwaar we op het terras in het zonnetje uit de wind een heerlijke latte macchiato en een chocoladebol hebben genuttigd. De terugweg ging overigens een stuk beter, in een vloek en een scheet waren we weer terug in Dongen.

Danique en Daphne hadden de smaak te pakken en wilden ook op zondag nog een paar uurtjes in de Efteling doorbrengen, maar we hadden ook graag nog wat wandelkilometertjes willen maken. We besloten een en ander te combineren en zo vertrok ik zondagochtend samen met mijn meiden weer richting Kaatsheuvel, deze keer niet op de fiets maar te voet! Een paar uurtjes later pikte motormuis Tony mij bij de ingang van de wondere wereld weer op, zodat we van daaruit nog even bij Piet met z’n nieuwe knie op ziekenbezoek konden. Nog een beetje geduld hebben Piet en dan gaat het vast en zeker allemaal goed komen!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.