Start > Gewoon wij > Nog meer vakantie

Nog meer vakantie

13 augustus 2013

Nadat we vrijdagavond moe maar zeer voldaan thuis waren gekomen van de Nijmeegse Vierdaagse, hebben we het zaterdag maar even rustig aan gedaan. Beetje wassen, beetje opruimen, maar ook even langs mijn zus en zwager die tijdens onze afwezigheid een nieuw hondje hadden gekocht. En wat is zo’n puppie toch altijd ongelooflijk schattig!!

Zondag wilden Danique en Daphne een dagje naar de Efteling, dus Tony en ik besloten op de motor te springen en richting Antwerpen te rijden. Het was een hete, gezellige dag, we hebben in het centrum heerlijk een paar uurtjes de toerist uitgehangen, een terrasje gepikt, fotootjes gemaakt en een beetje rondgewandeld. Daarna zijn we via Baarle Nassau terug gereden en hebben daar nog een heerlijk puntzakje friet gegeten. Wat kan vakantie toch leuk zijn!

Maandag was het Roze Maandag op de Tilburgse Kermis en daar wilde ik eigenlijk al jaren heen, maar dat was er gewoon nog steeds niet van gekomen. Maar dit was een perfekte zonnige dag, dus we besloten in de middag op de fiets naar Tilburg te gaan. Vanwege het warme weer was het niet zo heel druk, maar ik heb toch mijn ogen uitgekeken. De attracties waren helaas een beetje aan de prijzige kant, maar dat mocht de pret niet drukken. Dit was gewoon wederom een uitstekende vakantiedag!

Dinsdag zijn we naar Scheveningen gereden waar we eerst een paar uurtjes op het strand hebben gelegen. Rowie, Danique en Daphne hebben ook nog wat rondgelopen en gewinkeld. In de middag zijn we naar Madurodam gereden en dat bleek uiteindelijk veel leuker dan ik had gedacht. Je kan er niet alleen kijken naar Nederland in het klein, maar je kan bijvoorbeeld ook je eigen klompjes laten maken, een brandje blussen met de blusboot, containers stapelen, tulpen kopen op de bloemenveiling, ruiken aan verschillende doosjes en schoenen passen. Op speciaal verzoek van Daphne zijn we daarna langs Mc Donald’s gereden, bijna vier weken lang had ze op die gigantische Big Mac moeten wachten maar daar was hij dan eindelijk!

En toen was het woensdag en was helaas de laatste dag van mijn vakantie aangebroken. Ik ben met mijn meiden nog wel even naar Oosterhout gereden om alvast wat schoolspulletjes in te slaan en lekker te lunchen, maar helaas komt dan ook aan vier weken vakantie veel te snel een einde. Ik moet zeggen dat ik ontzettend heb genoten en ook het weer was van begin tot eind helemaal perfekt. Maar dan valt het wel extra zwaar om weer in het dagelijkse ritme te komen, wat zou het leven toch plezierig zijn als je alleen maar leuke dingen hoefde te doen. Dus ik weet het zeker, op een dag gaan we gewoon die jackpot binnenslepen!!

Gewoon wij

  1. Joke. Donders
    | #1

    Wat ‘n leuk verslag, ook hier heb ik weer van genoten