Start > Gewoon wij > Strand- en duinentocht

Strand- en duinentocht

14 augustus 2013

Tony vond het bij nader inzien heel erg jammer dat hij al die speciale momenten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse niet met me heeft kunnen delen. Bovendien heeft hij tijdens de intocht een vleugje van die geweldige sfeer op kunnen snuiven en dat beviel hem eigenlijk wel.  Tot mijn grote verrassing stelde hij voor om volgende keer samen naar Nijmegen te gaan. Ik vond het een supergoed idee en haalde gelijk mijn wandelkalender tevoorschijn, want dan moest er natuurlijk wel een beetje geoefend worden.

Op zaterdag 3 augustus vertrokken we vroeg in de ochtend op de motor naar Vlissingen om daar de strand- en duinentocht te gaan lopen. Het werd een supermooie wandeling door de duinen, over een schelpenpad, een stukje door het bos en over het strand weer terug. Picknicken langs de kant van de weg, latte macchiato bij een strandpaviljoen, watermeloen eten op het strand en een goddelijke, romige frozen cappuccino ter afsluiting van deze zonnige wandeldag. Dat noemen we dus samen Genieten met een hoofdletter G!

Omdat Danique en Daphne een dagje naar de Efteling waren, hoefden we niet op tijd thuis te zijn dus we besloten in Zoutelande nog een hapje te gaan eten. ‘s Avonds waren we uitgenodigd voor een drankje op het nieuwe overdekte terras bij Mark en Joy, maar om 23.00 uur verzocht de buurman ons vriendelijk doch dringend om te stoppen met kletsen, hij vond het welletjes geweest en wilde gaan slapen. En dat vonden Tony en ik eigenlijk niet eens zo’n slecht idee van de buurman, zo’n wandeling maakt tenslotte ook best een beetje loom en slaperig! Maar we hebben de smaak nu wel te pakken, dit gaan we vaker doen!

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.