Start > Gewoon wij > Werkbezoekjes

Werkbezoekjes

24 september 2013

Zaterdagmiddag 14 september werden Danique, Daphne en ik opgehaald door collega Ingrid F. in een originele, Amerikaanse BMW om naar de premiere van de musical De Reunie in het Amsterdamse Meervaarttheater te gaan. De komende maanden organiseert De Zonnebloem een theatertournee voor mensen met een beperking en wij waren uitgenodigd om de premiere bij te wonen. De musical zat vol herkenbare liedjes, van de Beatles tot klassiekers uit de Nederpop.¬†Het werd uiteindelijk een hele gezellige middag met gratis drankjes, koekjes en slagroomsoesjes. ¬†Onder de genodigden waren trouwens ook Pamela Teves, bekend van haar rol in Onderweg naar Morgen als de gemene Bettina Wertheimer, Gemma van Eck die in de jaren zeventig deel uitmaakte van de meidengroep Babe en Ron Brandsteder met zijn vrouw. Best grappig om te zien dat ‘beroemdheden’ ook maar mensen zijn en gewoon gebruik maken van dezelfde toilet als wij.

Afgelopen donderdag hadden we ons jaarlijkse afdelingsuitje en hebben we een bezoekje gebracht aan kookstudio ‘Puur’ in Breda. Hier mochten we, verdeeld in groepjes, onze eigen high tea voorbereiden. En niet geheel onbelangrijk, daarna mochten we alles zelf opeten!! Deze keukenprinses had samen met Liane gezonde sandwiches gemaakt en ze waren nog goed gelukt ook. De recepten heb ik inmiddels verzameld, dus het plan is om dit ooit thuis nog eens over te doen.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.