Start > Beestjes > Bikkel, Lexie and friends

Bikkel, Lexie and friends

6 januari 2014

BikkelenDex2Leuke puppy’s maken snel vrienden en Bikkel heeft inmiddels al een paar ‘maatjes voor het leven’. Allereerst heeft hij kennis gemaakt met Dex, het nieuwe blondje van mijn zussie. Nou is Dex al een paar maanden ouder, dus in het begin moest Bikkel wel een beetje wennen aan die grote, blije pup. Maar ze hebben nu een paar keer samen in het bos gespeeld en zijn al aardig aan elkaar gewaagd en gewend.

Toen Bikkel in ons gezinnetje kwam was Colin, een vriendje van Daphne, heel erg jaloers, hij wilde ook een puppy. Na een paar weken aandringen had Colin het voor elkaar, ook hij mocht een hondje uit gaan zoeken. Hij noemde hem Chibo en al snel ontmoette hij onze Bikkel. In het begin was Chibo nog een beetje voorzichtig, maar nu legt hij Bikkel met gemak op zijn rug en pakt hij hem regelmatig bij zijn oren. Ze zijn al een paar keer samen naar het bos geweest en rennen, spelen en rollen daar dat het een lieve lust is.

Maar Bikkel heeft nog meer favorieten, hij heeft een speciale band met de bezem, vindt de vaatwasser een lekker ding en is dol op zand en water. Hij loopt graag voor een boodschapje, maar laat ook wel eens iemand anders voor hem lopen. Ook Lexie is trouwens al een paar ervaringen rijker, ze heeft de wasmachine eens van dichtbij bekeken en ook een brandende kaars vond ze erg interessant. Nadat ze met haar snorharen al  iets te dicht bij het vuur had gezeten durfde ze het ook nog wel aan om met haar pootje de kaars te doven!!

Samen zijn ze lui en luier, mooi en mooier en zo ontzettend lief, liever, het zijn de allerliefste knuffelkonten en ik ben dol op ze!

Beestjes

  1. Nog geen reacties.