Start > Kids > Zoek de verschillen

Zoek de verschillen

Danny was nodig toe aan een nieuwe fiets en die hebben we vanmorgen even voor hem opgehaald. Een zwarte omafiets moest het worden, want die heeft tenslotte iedereen. Zijn oude fiets was een beetje te klein voor hem geworden en bovendien was hij in de loop van de tijd wat onderdelen ‘verloren’. De handvaten van zijn stuur waren op een dag ‘per ongeluk’ verdwenen. Het achterspatbord was een keertje ‘per ongeluk’ losgeraakt en toen vond hij het een goed idee om het spatbord dan maar af te breken en onderweg ergens in de prullenbak achter te laten. Een tijdje later zat het kabeltje van zijn achterrem ‘per ongeluk’ los. In plaats van even te vragen of we dat misschien weer vast konden zetten vond hij het beter om dan maar het kabeltje en zijn complete achterrem te verwijderen. Als het kabeltje los zit kan je de rem immers toch niet meer gebruiken. Logisch toch!!

Maar goed, hij heeft nu dus een nieuwe fiets en hij is er helemaal blij mee. Hij heeft me vandaag beloofd dat hij op deze fiets heeeeeel erg zuinig gaat zijn. Ik ben benieuwd …..

Kids

  1. Zoontje
    | #1

    Er is nog niks kapot!:)
    En hij rijdt FIJN.
    Normaal reed ik bij de snelheidsmeter net 21