Start > Gewoon wij > Moederdag

Moederdag

Het was dit jaar een beetje een ongewone moederdag. Normaal gesproken begint de dag dan namelijk met een ontbijtje op bed en krijg ik zelfgemaakte cadeautjes met een bijbehorend ingestudeerd versje. Dit jaar was een beetje anders. Daphne en Danique moesten allebei handballen, dus we moesten al om half 10 bij het Theehuis zijn. Geen tijd voor een ontbijtje en cadeautjes, maar haasten om op tijd te kunnen zijn. Danny en Danique maken op school trouwens al helemaal niks meer voor moederdag. Daphne nog wel, maar die had vanmorgen geen tijd om eraan te denken wat voor dag het vandaag was. Dat was ook weer niet zo erg, want ik had haar cadeautje een paar weken geleden al gezien toen ik op een dag van mijn werk thuis kwam. Ze was het namelijk vergeten te verstoppen en had het gewoon op tafel laten staan. Ik was al een mooi plaatsje aan het zoeken voor het knutselwerkje van mijn dochter toen ik plots zag dat het voor ‘de allerliefste mama’ was.

Tony heeft maar snel het cadeautje op haar kamer verstopt en toen ze weer thuis kwam deed ik net alsof ik het echt nog niet gezien had. Danique had trouwens op haar naaimachine nog wel een zakdoek met een hartje voor me gemaakt, Danny heeft de honden vandaag voor me uitgelaten en van Daphne kreeg ik de ‘verrassing’ nog net voor ze naar bed ging. Een beetje ongewoon dus, maar wel een leuke moederdag.

Gewoon wij

  1. Wendy
    | #1

    Op mijn moederdag hebben we Eriks verjaardag gevierd, dus dat was leuk (voor Erik). Ik heb wel ‘s morgens een prachtig versierde mok met bijbehorend versje (heel netjes zelf geschreven) van Kim gekregen. Van Britt kreeg ik een heel mooi versierde tas met bijbehorend liedje!!
    Ach Patries, misschien krijg je volgend jaar wel weer dat ontbijtje op bed…