Start > Huis enzo > Laatste partijtje stenen

Laatste partijtje stenen

Helaas is mijn zoektocht op Marktplaats naar gratis sierbestrating bij deze afgelopen. Afgelopen woensdag hebben we de laatste partij stenen opgehaald. Aangezien het nogal een grote hoeveelheid was, hadden we eerst aan Piet en Inge gevraagd of zij misschien ook nog wat konden gebruiken. Zij zijn namelijk ook met de tuin bezig en hebben nog heeeeel veel stenen nodig. Zo vertrokken Tony, Nick, Danny, Piet en Inge met een grote en een kleine aanhangwagen woensdag om kwart voor 5 richting Tilburg. Jammer genoeg kon ik deze keer niet mee, er moest tenslotte iemand bij de meisjes blijven. Het waren zoveel stenen dat ze met beide aanhangwagens twee keer hebben moeten rijden. Om kwart voor 12 waren ze pas weer thuis, helemaal moe maar voldaan. We kunnen dit weekend dus weer aan de slag om het laatste stukje van de tuin te bestoepen. Wat zal het mooi worden!

Huis enzo

  1. Wendy
    | #1

    Nou, ik ben benieuwd. In ons komende lange weekend (heerlijk hoor!) zullen we weer eens komen kijken hoe het erbij staat.

  2. Ingetje
    | #2

    Nou nou, we waren inderdaad afgepeigerd!! Maar ik had ook een meevaller, ik had me al ingesteld om donderdag na het werk de twee karren te legen en de stenen netjes achter in de tuin op te stapelen. Toen ik thuis kwam stonden de karren leeg en de stenen al netjes op hun plaats opgestapeld. Wat bleek, onze buurman Jan (net met pre-pensioen) heeft samen met Piet in een paar uurtjes de klus geklaard. Dus bij deze; bedankt buurman!!

  3. moederke
    | #3

    he, dat zijn de laatste loodjes dan het weekend. Dan moet ik weer eens vlug komen kijken dan
    groetjes