Start > Kids > Kamp

Kamp

Danny is vanmorgen op zijn nieuwe fiets vertrokken naar Loon op Zand. Hij gaat met zijn klasgenootjes van groep 8 een paar dagen op kamp. Gisteren werden alvast alle spullen verzameld die hij mee wilde nemen. En op het eind van de dag bleek dat niet zo weinig te zijn. Wat een geluk dat er vanmorgen een klein vrachtwagentje klaar stond om alles naar het logeeradres te brengen. Behalve de gebruikelijke dingen zoals een tandenborstel, ondergoed en een slaapzak had Danny ook zijn versterker, speakers (van die hele grote), een harde schijf, een discolamp en niet te vergeten zijn laptop klaargezet. Zijn droom is namelijk om later een beroemde dj te worden en hij doet heel erg zijn best om die droom uit te laten komen. Als er ergens iets te vieren is neemt Danny voor de zekerheid dus al zijn apparatuur maar mee. Je weet tenslotte nooit waar en wanneer je ontdekt gaat worden …..

Kids

  1. Zoontje
    | #1

    KAMP WAS FANTASTISCH!!:D