Start > Kids > Een roze mobiel

Een roze mobiel

We hebben vandaag lekker buiten zitten gourmetten. Rowie wordt morgen alweer 11 jaar, dus dat moest gevierd worden. En bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje. En meisjes die 11 worden hebben eigenlijk maar één wens en dat is een mobiel. En dan willen ze ook het liefst een roze exemplaar. Dus Rowie was helemaal blij toen ze haar cadeautje openmaakte. Danique zat erbij en keek ernaar. Haar mond viel open en het enige wat ze nog kon uitbrengen was: Oh mama, zo eentje wil ik ook!! Omdat ze volgende maand ook 11 jaar wordt, hebben we haar ook alvast maar een roze mobieltje gegeven. Is ook eigenlijk veel leuker, kunnen ze elkaar tenminste bellen en sms’en.

Kids

  1. Hans en Leny
    | #1

    Danique wat heb jij een schitterend mobieltje je moet me wel je nummer sms’en dan kan ik je bellen.
    Groetjes Oma