Start > Gewoon wij > Bella en de Typhoon

Bella en de Typhoon

De typhoon in BobbejaanlandVandaag was de dag waar de kinderen naar uitkeken, het was namelijk Bobbejaanland-dag. Vanmorgen tegen een uur of 9 zijn we weggereden en om 5 over 10 waren we al in Lichtaart. Ook de rijen aan de kassa vielen mee en zodoende waren we al ruim voor half 11 in het park. We zijn begonnen met de ‘boomstammen op de waterbaan’ attractie en daardoor waren we al vrij vroeg nat. Gelukkig was het prachtig weer met veel zon en waren we erg snel weer droog. Ik was zelf trouwens nauwelijks nat gelukkig.

Na vele ‘rides’ kwamen we aan bij de Typhoon, de beruchte achtbaan. Danny dacht aan het begin van de dag nog dat hij er in zou gaan maar die uitspraak werd steeds meer afgezwakt. Daphne en Danique wilden al niet dus zouden Nick, Rowie en ik overblijven. Aangezien er 4 stoelen naast elkaar zitten in de Typhoon heb ik met wat peptalk en overredingskracht Patriesja zover gekregen dat ze met ons meeging. Kijk, dat is pas een stoere meid! In de rij had ze wel zo haar bedenkingen maar als een echte “tough girl’ heeft ze zich niet bedacht. Ze schreeuwde een ‘beetje’ harder dan ik had verwacht, dat dan weer wel. Ook heeft ze niet veel van de rit gezien, 80% heeft ze met dichte ogen afgelegd. Heel stoer want dat durf ik niet eens denk ik :) Hierna zijn we nog wat attracties afgeweest waar de kinderen graag nog eens in wilden en daarna terug naar de auto.

In plaats van een Belgisch frietje of een Mc Donald’s besloten we eens te gaan kijken bij de cafetaria van de buren, cafetaria De Smulsluis in Oosterhout. We zagen ze niet tijdens het bestellen en pas toen we lekker zaten te eten zag hij ons en kwam bij ons zitten. Toen we klaar waren nodigde hij ons uit voor een ijsje en een rondleiding. De kinderen mochten zelf kiezen dus dat werden grote ijsjes mét verrassing. Betalen mocht ik niet, waar ik een beetje van baalde. Na zijn belofte dat hij dat nooit meer zou doen hebben we zijn ijsjes aangenomen. Hierna heeft hij voor ons allemaal nog een smoothie gemaakt, ook al zo heerlijk. Ons nieuwe motto is: Beter een goede buur met een cafetaria dan een verre vriend zonder!

Gewoon wij

  1. Wendy
    | #1

    Wat had ik graag als vliegje mee willen rijden in de Typhoon. Gewoon om mijn grote zus te zien

  2. Patriesja
    | #2

    Wat Tony in zijn verhaaltje vergeet te vertellen is dat ze net voordat we aan de beurt waren het karretje schoon moesten spuiten. Er had namelijk iemand zitten kotsen!!!! Toch niet zo raar dat ik dan mijn bedenkingen heb, toch …..? Ik ben al 2 dagen mijn stem kwijt van het gillen en ik ga echt nooooooit meer in de Typhoon!!!!

  3. moederke
    | #3

    he dat was dan wel ‘n leuk dagje zeg. Dat adres moet ik ook eens opzoeken. Jullie hadden inderdaad mooi weer voor zo’n dagje uit.
    groetjes