Start > Algemeen > Sloeber

Sloeber

sloeber-voorsloeber-na

Het is misschien niet echt duidelijk te zien, maar dit is hetzelfde hondje. Sloeber mag een paar keer per jaar ook eens naar de kapper. Gewoon lekker haartjes wassen, nageltjes knippen, haartjes knippen en een lekker geurtje om alles af te maken. De kapper is altijd wel een paar uur met haar bezig, maar na zo’n beurtje is ze weer helemaal als nieuw. We zijn het er alleen nog niet helemaal over eens of ze er ook knapper van wordt. Wij zelf vinden haar op zo’n dag als vandaag meer op een gremlin lijken. Maar ze is wel zacht, ruikt lekker en ziet het in ieder geval weer een stuk beter. Af en toe denken we namelijk dat ze een beetje blind aan het worden is, maar na zo’n opknapbeurt ziet ze in ieder geval de lantaarnpalen weer staan.

Algemeen

  1. Wendy
    | #1

    Hihihihihi Hoeaaaahahahahaha Oh, wat grappig zeg, als je het zo naast elkaar ziet!! Als ze op de eerste foto nou net zo wit was als op de tweede foto, dan lijkt het me duidelijk dat ze v

  2. desiree
    | #2

    Hahaha,dat is leuk.Ik zal ook eens foto’s maken van onze hond(voor en na).Want ook wij vinden onze hond op een gremlin lijken als ie terug is van de kapper.
    Groetjes Desiree