Start > Algemeen > Druk druk druk

Druk druk druk

klaar“Druk druk druk”, de lijfspreuk van yuppies en luie mensen. Vandaar dat wij dat ook maar een keer gaan gebruiken. We hebben het te druk gehad voor updates. Zo kregen we vandaag dus te horen dat ‘ze’ in het weekend onze update hadden gemist. Sorry hoor, we zijn de laatste dagen echt druk geweest om de bestrating af te krijgen. Nu nog opruimen en accessoires plaatsen, dan is het pas echt af. Toch was er al iemand reuze blij met de nieuwe plaats, klik maar op de foto voor een vergroting!

Verder is hier vandaag de Avondvierdaagse van start gegaan. Om 18.00 uur was het lekker zonnig, dus ik had er bijna zin in. Voor de zekerheid toch nog maar even een regencape en een paraplu in de tas gedaan en dat was maar goed ook. Het heeft namelijk geregend vanaf het moment dat we vertrokken tot het moment dat we weer thuis waren. Toen was het namelijk weer droog!!

Vandaag kregen we ook een telefoontje van Arval, de leasemaatschappij, “We kunnen volgende week uw auto gaan afleveren”. Dus ergens volgende week onze nieuwe auto.

En mams, nog een fijne verjaardag. De chocoladebol was lekkerder dan lekker!!

Algemeen

  1. Nog geen reacties.