Start > Gewoon wij > Ring ring

Ring ring

25 juni 2009

Dat is het geluid van mijn telefoon (gewoon zo’n ouderwetse met druktoetsen) die rinkelt, maar natuurlijk zit hij nog in mijn tas en heb ik het gesprek gemist. Eens even kijken wie er gebeld heeft. Mmmm, dat nummer ken ik niet, maar volgens mij moet dat iemand uit Oosterhout geweest zijn. Eens even denken, wie zou dat kunnen zijn. Ik kan het zo snel eigenlijk niet bedenken ….. Of wacht eens, we hebben volgende week vrijdag een nieuwe afspraak in de sauna. Zouden die misschien gebeld hebben? En ja hoor, na wat speurwerk van Tony bleek dat inderdaad zo te zijn. Ik heb dus gelijk maar even teruggebeld en wat denk je. Sauna 2 is kapot en ze kunnen niet aan onderdelen komen om hem te repareren. De afspraak kan dus helaas niet doorgaan!!!

Jullie snappen het al, we gaan natuurlijk niet nog een keer een nieuwe afspraak maken. Mijn vriendje heeft nu dus nog wel een verjaardagscadeautje van me tegoed. Alhoewel, hij is eigenlijk alweer bijna jarig. Komt wel goed he schatje!

Gewoon wij

 1. Patriesja
  | #1

  Weet je, als ik niets kan bedenken kan ik altijd nog een doosje bonbons voor je kopen, toch ….? Dat schijnt altijd goed te zijn heb ik wel eens gehoord.

 2. Tony
  | #2

  Ik heb nog steeds niets gehoord over een vervangend cadeau. Nou ja, geduld is een schone zaak, het zal wel een heel mooi en kostbaar iets worden verwacht ik.

 3. Zoontje
  | #3

  Haha

 4. moederke
  | #4

  He he het is jullie niet gegund die sauna he? al genoten van de tuin? gr.

 5. John
  | #5

  Een sauna natuurlijk.

 6. John
  | #6

  Ik zou een sauno in de nieuwe tuin plaatsen.