Start > Huis enzo > Stacaravan te huur

Stacaravan te huur

13 juli 2009

StacaravanEr stond al een tijdje een paar liter witte beits in ons kastje en ik vond dat het tijd geworden was om dat blik maar eens open te maken. Het leek me een goed idee om het rechterwandje wit te gaan beitsen. Gewoon hout is tenslotte ook maar gewoon hout. Vol goede moed begon ik aan deze klus. Toen ik een paar plankjes gedaan had, twijfelde ik zelf al wel een beetje. Toen ik eenmaal klaar was zei mijn lieftallige partner doodleuk dat hij hem meer op een stacaravan vond lijken. En als ik heel eerlijk ben moet ik hem eigenlijk wel een beetje gelijk geven.

Dus mocht iemand nog op zoek zijn naar een verrassend leuk vakantieplekje, wij kunnen hierbij onze stacaravan te huur aanbieden. Gelegen op een rustige schaduwrijke plek, 800 meter vanaf het bruisende centrum, 100 km vanaf het dichtsbijzijnde strand.

Huis enzo

  1. Hans & Leny
    | #1

    Na lang wikken en wegen en een bezoek op locatie zijn we tot de conclusie gekomen dat deze stacaravan niets voor ons is. Voor de prijs hoef je het niet te laten en de caravan voldoet ook prima, maar de staanplaats is niet je van het. Heel de dag regen is nou niet bepaald wat wij zoeken tijdens onze vakantie. Vroeger had je hier nog een overdekt zwembad in de buurt, maar dat is ook al weg. Ook het feit dat er nog geen stroom aanwezig was voor onze koelkast en dergelijke heeft ons doen beslissen van een langer verblijf af te zien. Misschien volgend jaar.
    In ieder geval bedankt voor de prettige ontvangst tijdens de kijkdag.
    Groetjes van Hans en Leny