Start > Gewoon wij > Onze zaterdagavond

Onze zaterdagavond

19 juli 2009

Die begon best lekker en gezellig in het Wokplaza te Rijen. Om het dartseizoen af te sluiten zijn we daar gisteren met z’n achten gaan eten. En zoals gewoonlijk eet je dan weer net een beetje teveel. Eigenlijk zit je buik al vol na al dat lekkere vlees, maar dan moet er ook nog een toetje bij. Chocoladecake, ijs, vruchtjes en slagroom zorgen er dan voor dat je buik op springen staat.

Gelukkig hadden we later op de avond nog een wandeling gepland staan, we moesten nog op spooktocht. Danique en Daphne waren namelijk op kamp en ze hadden mensen nodig die met de handbalmeisjes door het donkere bos durfden te lopen. Met zeven bange meisjes vertrokken we ‘s avonds laat bij het Theehuis. Heel ver zijn we niet gekomen, toen we bij de ingang van het bos aankwamen durfden ze niet meer verder. Uiteindelijk ben ik dus met vier meisjes weer teruggelopen en Tony is met drie overgebleven dappere meisjes het donkere bos ingegaan. Zoals ik uit zijn verhalen heb begrepen heeft hij het daar niet makkelijk gehad. Ze hebben zijn jas bijna kapot getrokken en hij heeft op een gegeven moment zelfs een meisje op zijn rug moeten nemen omdat ze geen stap verder wilde lopen. Halverwege het donkere bos hoorde hij in de verte een meisje dat helemaal hysterisch stond te huilen en ook niet meer verder wilde. Het bleek Danique te zijn, helemaal stijf van angst. Hij heeft haar met moeite weer mee kunnen nemen naar de bewoonde wereld.

De meisjes konden vandaag om 16.30 uur weer worden opgehaald. Ze hadden natuurlijk niet zo heel veel geslapen vannacht en waren helemaal kapot. Ik heb ze snel wat te eten gegeven en daarna zijn ze nog even in bad gegaan. Om 18.30 uur lagen ze, geheel vrijwillig, allebei al in bed!!

Gewoon wij

  1. moederke
    | #1

    zo dat was ‘n enerverende avond voor jullie. was je zelf ook afgewerkt of viel het mee? maar je hebt je goede daad weer gedaan.
    gr.