Start > Kids > Afscheid groep 8

Afscheid groep 8

23 juli 2009

MusicalHet is voorbij, het zit erop. Groep 8 neemt afscheid, ‘t is geen mop! Want na de zomer gaan ze allen naar de brugklas toe. Het is voorbij, het zit erop. Groep 8 neemt afscheid, ‘t is geen mop! Het ga je goed, de beste wensen en wie weet ‘tot ziens’. (Geschreven en gezongen door groep 7).

En afscheid nemen van de basisschool doe je met een musical. Een paar weken geleden had ik al een uitnodiging van mijn zoon gekregen en gisteravond was het dan zover.

Danny en zijn klasgenootjes waren al maanden aan het oefenen en nu mochten ze dan eindelijk optreden voor een groot publiek. Danny speelde een schoonmaker in het ziekenhuis en dat deed hij hartstikke grappig en relaxed. Niet al teveel tekst en dat vond hij ook best belangrijk. Want al die stoere jongens blijken op zo’n avond eigenlijk helemaal niet zo stoer te zijn. Als er een liedje gezongen moest worden stonden alle meiden in een rijtje luidkeels en enthousiast te zingen en de jongens probeerden zich doodleuk achter de meiden te verstoppen.

Aan het eind van de leuke avond kregen alle kinderen nog een cd met daarop een heleboel foto’s, een boek waarin alle juffen, meesters en ook de kinderen zelf een stukje hadden geschreven en bovendien nog een dvd van de musical.

Kids

  1. Nog geen reacties.