Start > Auto / Motor, Gewoon wij > Een Bossche bol

Een Bossche bol

11 oktober 2009

De neerslagkans van zaterdag was inmiddels van 60 naar 80% gegaan. Maar we lieten het regenachtige weer ons motorweekend natuurlijk niet verpesten. Vrijdagavond zijn we al begonnen met een klein rondje om hem alvast even warm te laten lopen. Onderweg hebben we in Oosterhout lekker een hapje gegeten, een patatje met plus een broodje warm vlees met satesaus. Mmmmmm. Zaterdag zijn we op tijd opgestaan en vertrokken richting Den Bosch. Onderweg hebben we nog een tussenstop gemaakt in Tilburg bij neef Johnnie en daar hebben we even een kopje koffie gedronken. In Den Bosch aangekomen zijn we eerst op zoek gegaan naar grijze laarzen en die hebben we, na 34 schoenwinkels te hebben bezocht, gevonden.

Daarna was het tijd voor een echte Bossche bol, want daar waren we tenslotte voor gekomen. En ik moet zeggen, ze zijn lekker, maar de chocoladebollen van de Em-Te zijn eigenlijk veel lekkerder. Toen zijn we via een omweg, inclusief schuilen in een hokje in Heusden, naar (schoon)zus Inge in Dussen gereden en ook daar hebben we nog even koffie gedronken met een heerlijk stukje warme appelcake. En toen was het al weer tijd om naar huis te gaan. Al met al weinig regen gehad en niet echt heel nat geworden.

Vandaag een productieve zondag gehad. Wel vier wasjes gedraaid, de strijk bijgewerkt, de bedden verschoond en nog wat stof opgezogen. Danique is nog lekker bezig geweest in de keuken en heeft heerlijke muffins gebakken en Tony heeft nog wat rondjes met de kinderen op de motor gereden. Jammer zeg, zo’n weekend is gewoon veel te kort.

Auto / Motor, Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.