Start > Gewoon wij > Op speciaal verzoek

Op speciaal verzoek

31 december 2009

Cochem11Oke dan Mezus, hier is hij dan. Speciaal voor jou, geniet er maar van.

Het is nu net na twaalven en dat betekent dat de laatste dag van het jaar begonnen is. Het vuurwerk ligt al klaar om afgestoken te worden. We hebben drie uitnodigingen gekregen om oudejaarsavond te komen vieren, maar we hebben nog steeds geen beslissing genomen waar we nu heen gaan. Maar vandaag laten we jullie echt iets weten hoor. Dat beloven wij!!

Gewoon wij

 1. jezus
  | #1

  Ja h

 2. desiree
  | #2

  Mooie foto.En jezus:Ik dacht eigenlijk gelijk,dat is i…….Of heb ik het mis?

 3. Patriesja
  | #3

  Haha, ik dacht eigenlijk dat jij dat was Wendy!! Nou ben ik wel benieuwd wie het dan wel is, al heb ik natuurlijk wel een vermoeden.

 4. Wendy
  | #4

  Wie is jezus eigenlijk??

 5. jezus
  | #5

  Oh hihihi echt lachen. Moeders op de slee…daar krijg je problemen mee!!! Maar wel een leuke foto.