Start > Kids > ‘s Morgens naar Tilburg en ‘s middags weer

‘s Morgens naar Tilburg en ‘s middags weer

13 januari 2010

Vanmorgen moest ik namelijk met Danny op controle in het ziekenhuis. De dokter heeft hem eens goed bekeken en geprobeerd of hij wat beweging in de rechterkant van zijn gezicht kon ontdekken. Maar helaas, nog niets te zien. Hij moet nu een afspraak maken voor mime-therapie. Met deze therapie moet hij meer controle krijgen over zijn gezichtsuitdrukkingen om zo het gezicht weer symmetrisch te maken.

AnubisChipmunksEn vanmiddag heb ik Danique en Daphne met haar vriendinnetjes uit school gehaald en zijn we weer terug naar Tilburg gereden. Met als einddoel de bioscoop deze keer. Daphne is bijna jarig en vanmiddag vierden we alvast haar kinderfeestje. Ze wilde heel graag naar Anubis en de Wraak van Arghus. Na deze spannende film zijn we naar de McDonald’s gelopen voor een Happy Meal. Ik heb vandaag gekozen voor een gigantische mannenburger en heb die zonder moeite naar binnen gewerkt. Op het eind mocht Daphne voor iedereen nog een ijsje tappen en toen heb ik alle meisjes weer thuis afgeleverd.

Kids

  1. Piet
    | #1

    Ach ja als je groter groeit dan kan die mannenburger er wel in,ach en of je nou jarig bent of niet het is altijd leuk om iets te vieren,met een leuk feestje,ja toch.

  2. Jezus
    | #2

    Zo,zo een verjaardagsfeestje v