Start > Gewoon wij > Als je haar maar goed zit

Als je haar maar goed zit

6 februari 2010

Als je haar maar goed zitAls je met recht haar geboren wordt, wil je krullen en hetzelfde geldt natuurlijk andersom. Ik loop inmiddels al bijna veertig jaar rond met een krullenbosje en was zo langzamerhand wel toe aan een andere ‘look’. Tony wilde graag dat ik het eens een keertje zwart liet verven en zo geschiedde. Met de stijltang hebben we de krullen er nog uitgetrokken en dit is het eindresultaat.

Best goed gelukt he ….

Gewoon wij

 1. dochtertje R
  | #1

  LEkkerding (l)

  super mooi hoor papa echt geweldig……
  gelijk 20 jaar jonger:)

 2. desiree
  | #2

  Oeps,ik wou reageren maar………GOED DAT IK DAT NIET HEB GEDAAN.
  Hahaha die is wel goed.

 3. John
  | #3

  Proest……je gaat er gewoon op vooruit!

 4. Tony
  | #4

  Kaal? Nee natuurlijk niet. Ik ga met mijn tweelingzusje.

 5. John
  | #5

  Je bent een weekje te vroeg, het is volgende week pas Carnaval. En Tony, die gaat zeker met een kale kop?

 6. jezus
  | #6

  Nou geef mij maar de Patries die ik gewend ben hoor!
  Ik hou niet zo van veranderingen.

 7. Leny
  | #7

  Je lijkt wel 10 jaar jonger staat je geweldig.