Start > Gewoon wij > Bowlen

Bowlen

Onze kinderen hadden afgelopen weekend een goed idee. Ze wilden gaan bowlen!! We konden nog een baan reserveren in Tilburg voor zaterdagavond. De meiden bowlen ook wel eens op de Playstation, dus die dachten dat het een makkie zou zijn. Maar dat viel ze behoorlijk tegen. Om te beginnen waren de ballen veel zwaarder dan op tv. En in het echt bleek het ook veel moeilijker om de bal door het midden te gooien in plaats van in de goot. Daphne’s ballen haalden maar net het einde van de baan en Rowie gooide zelfs twee keer de bal naar achter.

Iedereen, behalve Tony, moest dus eerst een beetje opwarmen en hij won dan ook makkelijk de eerste ronde. We hadden de baan twee uur gereserveerd, dus we hadden nog tijd genoeg om een tweede ronde te spelen. En omdat de meesten van ons inmiddels het juiste gevoel te pakken hadden, kwam er in die ronde een verrassende winnaar uit de bus (die trouwens gelijk ook de hoogste score van de avond had).

Ondertussen is Tony in zijn vrije uurtjes de buitenmuren aan het witten. Dat zat eigenlijk vorig jaar al in de planning, maar was er toen niet meer van gekomen. Dat is wel weer een hele klus, maar ook een hele verbetering. Ik ga alvast op zoek naar een mooi fleurig buitenschilderij om onze nieuwe witte muren wat kleur te geven.

Gewoon wij

  1. | #1

    het bowlen was heel leuk hé mama.

  2. Patriesja
    | #2

    Als het echt waar is dat je ooit bowling kampioen bent geweest, dan ken je vast de spelregels wel. Degene die de meeste kegels omver weet te gooien, is de winnaar. Hihi, dat was ik dus!! Moet een teleurstelling voor je zijn dat ik je Neef heel soms kan verslaan. Maar weet je, hij kan nu eenmaal niet overal de beste in zijn :-)

  3. John
  4. John
    | #4

    Moest Tony witten omdat hij verloren had met bowlen, iets wat ik me eigenlijk niet voor kan stellen. Ik zal de ware reden nog wel horen.

    Wist je trouwens dat ik ooit bowling kampioen ben geweest?