Start > Huis enzo > Weekendinfo

Weekendinfo

5 april 2009

Het fietsenhok achterwandjePatriesja met de kitspuit

Hierbij geef ik jullie even een verslag van ons afgelopen weekend. Het was lekker weer, dus dat betekende voor ons in ieder geval weer klussen in de tuin. Danique en Daphne mochten gistermiddag gaan zwemmen met wat meisjes van handbal, dus Nick, Danny en Rowie wilden ook mee. Nadat ik ze met z’n allen naar Tilburg had gebracht wilde ik wel eens wat plankjes gaan zagen zodat mijn bouwvakker lekker door kon werken. Hij was namelijk het tussenwandje van het fietsenhok en het schuurtje aan het maken. Na drie plankjes (Bijschrift door Tony: en 3 kwartier!!!) hing de zaag plots in mijn duim. Ik moet tot mijn spijt dus toegeven dat mannen in sommige dingen gewoon beter zijn.

Om kwart voor vijf ging de telefoon, of we de kinderen nog op kwamen halen. Moest dat niet om half zes dan?? Niet dus, ik had ze om half vijf al op moeten halen. Zo zie je maar schatje, het kan zelfs mij wel eens overkomen.

Vandaag moesten we vroeg opstaan want Rowie moest gaan volleyballen. We hadden dus een lekker lange dag om het houten wandje te schilderen, het dak af te kitten en ook nog de bovenkant dicht te maken.

Zeg vriendje, vergeet je niet van deze avond te genieten! Morgen zal alles anders zijn!

Huis enzo

  1. Nog geen reacties.