Start > Gewoon wij > Valentijnsdag

Valentijnsdag

15 februari 2011

Valentijnsdag is oorspronkelijk een dag die bedoeld is om een geheime liefde te verrassen, dat weet ik heus wel. Bovendien is het tegenwoordig puur commercieel en het is natuurlijk ook best toegestaan om je geliefde op iedere andere dag van het jaar te verwennen. Ondanks deze puntjes van kritiek blijft het toch leuk als je op deze ‘dag van de liefde’ verrast wordt door je partner. En dat gebeurde mij dus gisteren. Ik ging naar boven om heerlijk te gaan slapen, toen ik op mijn kussen een grote kaart vond. En die was natuurlijk niet uit de lucht komen vallen, die had mijn romanticus daar eerder op de dag voor mij neergelegd. Ook had hij er een tegoedbon in gedaan van CoCo Bijoux & Cadeaux, mijn favoriete winkeltje waar je de allergaafste horloges en ringen kunt scoren. Thanks hon, ik verras jou wel een keertje als je het niet verwacht (misschien wel op je verjaardag).

Gewoon wij

  1. Patriesja
    | #1

    De ‘D’ is inderdaad van Donders, heel goed Wezus! Pas later bedacht ik me dat ze al een tijdje een andere naam gebruikt. Oooooooh, nu schiet me ineens iets heel anders te binnen, dat doet ze namelijk al zo’n 12,5 jaar: Hartelijk gefeliciteerd Dezus.

  2. | #2

    Ik denk de D van Donders en de W van Wanrooij???

    Wel een goed idee zus!

  3. Jezus
    | #3

    @Patriesja
    Blijkt het toch gewoon mijn moedertje te zijn geweest. Mysterie ontrafelt!!!
    Maarre..Wezus begrijp ik. Hoe kom je aan Dezus?? sinds wanneer heet ik Dinge…..
    Of zeggen jullie altijd Dinges als je mij bedoeld :-)

  4. Patriesja
    | #4

    Whahaha, ik kan jullie niet uit elkaar houden hoor! Misschien moeten jullie eens afspreken wie van jullie de naam ‘Jezus’ mag gebruiken? Of hoe vinden jullie Wezus en Dezus klinken :-)

  5. Jezus
    | #5

    HĂ©, wat grappig. Er zijn 2 jezussen. Enne, de zus van je mannetje heeft voorgaande reactie niet gepost,dussss dan zal het jouw zus wel zijn geweest.
    Toch had ik zo’n actie niet verwacht van mijn broertje, hij staat bij mij te boek als een romantische “kaibaand”.

  6. Patriesja
    | #6

    Je broer is inderdaad altijd weer verrassend. Ik heb hem nog niet ingeleverd, ben nog aan het bedenken of ik dringend iets ‘nodig’ heb.

  7. Jezus
    | #7

    he wat romantisch zeg en verrassend.
    heb je de bon al ingeleverd
    groetjes