Start > Gewoon wij > Afblijven!

Afblijven!

12 maart 2011

We lagen vanmorgen nog in bed toen de enige echte Jezus belde. Joke had een briefje in de brievenbus gevonden van de politie waarop stond dat ze haar ouwe trouwe autootje hadden gevonden en of ze even contact op wilde nemen. Het was in het begin allemaal een beetje onduidelijk wat er nu precies gebeurd was, maar later bleek dat haar Golf vannacht in Tilburg in een sloot terecht was gekomen nadat ze die bij haar voor de deur meegenomen hadden.

Wat moet dat gajes een ontzettende lol gehad hebben zeg, beetje jammer alleen dat ze niet beseffen wat ze andere mensen hiermee aandoen. Het is nu maar te hopen dat Piet de auto nog kan redden, zodat Joke nog een tijdje van haar Volkswagentje kan genieten.

Gewoon wij

  1. rowie
    | #1

    onee, stomme mensen!!!
    en inge, dat doen wij heus niet !!!

    Xxxx

  2. Jezus
    | #2

    Was een behoorlijk vreemd dagje gisteren, eerst denken dat de politie de auto heeft ingevorderd (maar waarom in godsnaam??) Dan van de politie te horen krijgen dat ze van niets weten. Later blijkt dat de trouwe vierwieler dan toch gestolen is…maar ook weer teruggevonden. Waar dat is blijft de hele dag onduidelijk, totdat er om 14.45 uur een telefoontje komt van de politie dat ie langs de weg in Tilburg is gevonden. Op de rit daarna toe belt er weer een andere politieman die aangeeft dat het weinig zin heeft om te komen omdat de auto in de sloot is geparkeerd tegen de richting in. Oeps toch weer even slikken.
    Omdat we nog maar een kwartiertje rijden van het “plaats delict” waren wilde moeders toch graag even gaan kijken. (en ik eigenlijk ook)
    En daar lag ie dan…wat scheeft weggezakt in de sloot. Reactie van moeder ; “ooochhh jaaooh, daor ligt ie”
    Van buiten leek de schade mee te vallen maar blijkbaar hebben de dieven het toch voor elkaar gekregen om in een afstand van 40 km de koppakking er uit te blazen. Van de week maar even afwachten wat mijn autodokter voor diagnose gaat stellen, maar het ziet er nu in ieder geval niet zo goed uit.

    Heb Bregje nog maar een keer (dat doe ik trouwens al 12 jaar!!!) goed duidelijk gemaakt dat ze met haar tengels van andermans spullen af moet blijven. Maar mijn meisje doet zoiets natuurlijk niet. (en ook niet als ze later groot is….hoop ik :-)