Start > Gewoon wij > Kleine reorganisatie

Kleine reorganisatie

28 april 2011

Een paar weken geleden vierden we Tony’s 46e verjaardag en ook toen was het al heerlijk weer. We hebben die woensdagavond met z’n allen lekker buiten gezeten. De volgende dag bedacht ik me dat het eigenlijk jammer is dat we achter in de tuin een mooie loungeset hebben staan en dat we daar zelden gebruik van maken. Ik heb gelijk de bank en stoelen opgepakt en eens bekeken of er genoeg ruimte was om die dichterbij het huis te zetten. Het paste wel, maar was een beetje aan de krappe kant. Ik bedoel, we zaten met onze knieĆ«n tegen de tafel.

Ik bedacht dus het plan om een stukje bloembak af te breken zodat we alles wat ruimer weg konden zetten. Ik heb eerst nog geprobeerd of ik daar misschien gelijk zelf aan kon beginnen, maar voor deze klus waren mannenspierballen nodig. Loeizware tegels van 60 x 40 moesten afgebroken en opnieuw gelegd worden, dus dat kon ik echt niet alleen. Gelukkig snapte mijn mannetje dat dit een spoedklus was en hij ging vrijwel gelijk aan de slag.

Naast het bankje wilde ik graag een paar bloembakken neerzetten en daar had ik afgelopen maandag alvast bloemetjes voor meegenomen. Ik had ook al wel in mijn hoofd wat voor bloembakken ik graag wilde, maar bij Van Cranenbroek waren die helaas uitverkocht. Gelukkig hadden ze ook leuke tweedekeus bloembakken en ik ben superblij met het eindresultaat.

Gewoon wij

  1. Nog geen reacties.