Start > Gewoon wij, Kids > Surprise op 3e kerstdag

Surprise op 3e kerstdag

31 december 2011

Sinds een paar jaar hebben we de ‘Donders traditie’ in ere hersteld. We trekken in november lootjes en hebben zo een aantal weken de tijd om voor elkaar wat kleine cadeautjes te kopen die we tijdens de kerstdagen aan elkaar kunnen geven. Vorig jaar zijn ook Piet en Toos aan ons groepje toegevoegd. Het was tot nu toe altijd vrijblijvend om er een surprise bij te maken, maar deze keer hadden we afgesproken dat iedereen iets in elkaar zou knutselen. Met onze wagen volgeladen met een hoop creativiteit vertrokken we dus dinsdagavond naar Piet en Toos.

Nadat we eerst met z’n allen gegeten hadden kon de pret beginnen. Daphne kon niet meer wachten, dus zij mocht als eerste haar surprise, een pak pannenkoekenmix, aan Piet geven, Piet gaf een auto aan Tony, Tony een Wii aan Danique, Danique een kunstwerk aan Danny en Danny het Habbohotel aan Daphne.

Dat was een mooi moment om wat lekkers te nuttigen. Piet en Toos hadden hun best gedaan, we werden getrakteerd op heerlijk ijs,  vruchten en warme kersen met slagroom! Nadat iedereen zijn natje en droogje weer achter de kiezen had konden we verder. Gaan we weer:

Bregje had een nagellakpotje gemaakt voor Rowie, Rowie een H&M shoppingbag voor mij en ik een mobieltje voor Bregje. Nick had heel erg zijn best gedaan voor Toos, een heus pakketje van Bol.com. Toos een snoep kunstwerk voor Joke, Joke een laptop voor Nick en toen bleven Piet en Inge over. Die hadden dus iets voor elkaar geknutseld, Piet maakte een skipiste voor Inge, en Inge een stanleymes voor Piet.

En zo waren alle surprises en cadeautjes vergeven, tenminste, zo leek het. Er kwam namelijk nog een verrasing voor Rowie. Joke en Inge waren de afgelopen twee jaar Rowie ‘vergeten’ en zo kwam ze twee keer zonder cadeautjes te zitten. Dat was eigenlijk al goed gemaakt, maar het zat ze toch nog niet helemaal lekker. En om er nu voor eens en voor altijd vanaf te zijn hadden de kerstvrouwen een liedje ingestudeerd, speciaal voor Rowie. Na afloop wilden mijn bonusdochter en ik ook nog even kijken hoe dat voelde en zo kwam ons heel gezellige avondje ten einde. Piet en Toos, tot volgend jaar!

Gewoon wij, Kids

  1. Nog geen reacties.