Start > Auto / Motor > Woeiiiiiii

Woeiiiiiii

17 juni 2009

premium pearl whiteEn daar is hij dan, de lang verwachte Honda Civic Hybride. Net voor Kerst besteld, vandaag afgeleverd. Maar het bekende “wat je van ver haalt is lekker” gaat voor ons ook zeker op. Wat een heerlijke auto! Ten opzichte van twee eerdere auto’s leveren we wel wat vermogen in maar dat merk je in deze auto niet eens. Heerlijk soepel en met weinig motorgeluid gaat hij er aardig vandoor. Dat het weer een automaat is helpt daarbij natuurlijk wel. Of automaat…. dat is eigenlijk niet het juiste woord.

Er is niets automatisch aan want als er niets te schakelen valt kun je dat ook niet automatisch laten doen. Een CVT dus, van onze eigen Hub van Doorne. Je weet wel, van Neerlands DAF. Wel even wennen hoor. Bij een ‘normale’ automaat hoor je het schakelen nog, hier blijft dat geheel achterwege. Het is wel heerlijk rustig zonder enige hapering.

We hebben er pas een paar stukjes mee gereden maar zijn tot nu toe heel tevreden, meer dan tevreden zelfs. Als we hem beter kennen volgt wellicht een update, dan kan ik ook meteen een paar mooiere foto’s bij daglicht nemen. Nou tot de volgende keer dan maar, ik moet nog naar euh… naar euh… nou gewoon nog een stukje rijden!

Auto / Motor

  1. Wendy
    | #1

    Ziet er flitsend uit zeg! Mooi hoor.
    Doet me denken aan onze eigen Honda (van zo’n 8 jaar gelden alweer)

  2. Ingetje
    | #2

    Wow, echt wel een coole auto. Komen jullie ‘m ook nog eens “live” laten zien? Is toch weer een mooi ritje.

  3. John
    | #3

    Goh ja een euh……Honda, nou ja het is ff wennen om mijn stoere grote NeeF in een Honda te zien. Maar ja, ook mijn Neef wordt een jaartje ouder natuurlijk.

    Dit weekend in ieder geval lekker toeren. Veel plezier van je kleine neefje.

  4. desiree
    | #4

    Niet te hard he!!!!!!!!!!!!!!