Start > Kids > Een dag later

Een dag later

22 november 2009

BeterschapJammieVanmorgen toen we bij Danny aankwamen ging het weer een heel stuk beter. Het viel Danique gelijk op dat zijn wang al een heel klein beetje dunner was geworden.

Toen we bij hem waren kwam een zuster de drains uit zijn been halen en hij werd verlost van zijn katheter. Dat was even een pijnlijk momentje, maar een kwartiertje later was hij best blij dat hij van die drie slangetjes verlost was. Hij kan zich nu tenminste een beetje bewegen zonder dat hij bang hoeft te zijn dat hij een slangetje lostrekt. En omdat hij nog niet uit bed kan, kreeg hij een grote plasfles om toch af en toe een beetje de druk eraf te laten.

Ook mocht hij vanaf vandaag vloeibaar gaan eten, maar met een lepeltje eten lukte hem nog niet zo goed. Maar volgens de laatste berichten heeft hij alleen de voetjes nog over van zijn chocolade Sinterklaaspopje, dus hij krijgt in ieder geval zijn vitamientjes wel weer binnen.

Kids

  1. Nog geen reacties.